Vopsele de păr

Venim în întâmpinarea voastră cu o gamă largă de produse pentru păr și de vopsele pentru păr.
E-shopul nostru include produse de la branduri diferite din această nișă.

În materie de vopsea de păr, pentru persoanele care vor să facă o schimbare majoră de look, avem disponibile variante din gamele Wella, Garnier, Londa Professional, Kallos printre altele.
Odată cu anii care trec, părul suferă modificări și apar firele albe. Pentru femeile care vor să depășească această perioadă, fără ca trecerea anilor să se vadă, pot opta pentru vopselele pentru păr blond sau brunet care acoperă fiecare aspect deranjant.

O schimbare vizibilă cu adevărat, dacă ești tânără și plină de viață, sunt vopselele Metallum. Acestea sunt semi-permanente și oferă strălucire extremă. Acestea sunt disponibile în nuanțe inedite, precum deep night, crepuscle, silver, fatal ocean și multe altele. Poți să le aplici foarte ușor pe păr, dar ai nevoie de o cremă oxidantă cu care să combini vopseaua.

Orice schimbare alegi să faci, noi suntem alături de tine și îți punem la dispoziție produse de care te poți bucura. Alege vopsele pentru păr potrivite pentru tine și personalitatea ta, de calitate profesională, dar potrivite și pentru home use. Întreține look-ul cu produse ca la salon!