Articole copii

Fiecare copil are pielea fină și delicată. Pentru că o copilărie fericită înseamnă joc și joacă, aceștia cad deseori și se lovesc. Părinții pot fi pregătiți mereu cu ajutorul produselor noastre pentru copii, unde pot găsi cele esențiale pentru a avea grijă de cei mici când se întâmplă accidente.

Pentru loviturile minore care apar deseori, avem disponibile cutii cu plasturi. Acestea au imagini colorate cu emoticoane sau Pinocchio pentru ca cei mici să le accepte și să îi binedispună.

Vara este momentul oportun de a petrece timpul afară, dar odată cu lăsarea serii apar și țânțarii, atât de deranjanți. Pentru a feri copiii de înțepături avem disponibile pe site brățări cu diferite arome care să țină țânțarii la distanță. Sunt ușor de purtat și cei mici vor uita că o au la mână. O altă variantă pot fi plasturii cu citronella care au aceleași efecte.

Este important ca fiecare copil să fie ferit de insecte și ca fiecare rană să fie acoperită pentru a nu se infecta, iar noi avem articole copii necesare care să vă ajute să îi protejați.

Chiar și pentru bebeluși, cănile anticurgere cu ajutorul cărora aceștia pot bea apă sunt esențiale și le puteți comanda de la noi. Avem disponibile mai multe culori. Chiar și pentru perioada erupțiilor dentare, inelele de dentiție cu gel pot fi potrivite.

Alegeți din gama noastră ceea ce aveți nevoie pentru copii.