Lacuri fixative

Orice femeie are un arsenal de produse de îngrijire și cosmetică acasă, iar printre acestea se află și lacurile fixative care sunt indispensabile. Și asta pentru că, mai ales la un eveniment important, coafura trebuie să reziste și să se așeze perfect.

Coafura este importantă la o ținută elegantă, de seară și nu numai, pentru că are rolul de a scoate în evidență personalitatea și trăsăturile unei femei. Și pentru că știu acest aspect, acestea pun accent deosebit pe coafură.
Un păr rebel are nevoie de un fixativ de calitate! De aceea, vă punem la dispoziție o gamă largă de produse profesionale pentru o coafură perfectă, la orice eveniment, disponibile în această categorie de cosmetice pentru păr, lacuri fixative.

Fixative care nu încarcă părul, oferă o fixare pe cât de puternică și rezistentă, pe atât de strălucitoare și flexibilă, pentru a avea un aspect cât mai elegant și plăcut.

Vă oferim produse de păr profesionale, care sunt utilizate și la saloanele de hair and beauty, pentru rezultate excelente.

Puteți alege astfel brandul care vă reprezintă sau produsul care vi se potrivește în funcție de ce coafură doriți.