Produse pentru copii

Sănătatea bebelușilor este principala grijă a părinților. Aceștia se echipează cu mult timp înainte de venirea celui mic cu diverse produse pentru copii.

Aspiratorul nazal – setul Nosko, disponibil în categoria noastră de articole pentru copii este ideal, fiind indispensabil părinților. Este de o calitate superioară, perfect sigur și se poate atașa oricărui aspirator. Acesta îmbină eficiența aparatelor profesionale din spital, fiind ușor de utilizat, oferind o curățare nazală superioară. Forma acestuia este special concepută pentru sugari și se bazează pe una dintre cele mai eficiente tehnologii cu vacuum. De multe ori căile respiratorii ale celor mici devin înfundate, iar acest aspirator îndepărtează rapid mucusul acumulat în cavitatea nazală. Este ușor de demontat, curățat și sterilizat. Materialele acestuia sunt non-toxice și nu pune viața celui mic în pericol.

Bineînțeles că unele dintre cele mai căutate produse pentru copii sunt suzetele și biberoanele. Dispunem de o gamă variată de modele, în culori fascinante pentru cel mic sau cu printuri drăguțe precum norișori sau bufnițe. Iar pentru îngrijirea corporală a bebelușului, sunt necesare produse calitative, care să nu îi afecteze pielea sensibilă. Regăsiți în cadrul magazinului nostru produse pentru copii printre care cele marca Pielor, delicate cu pielea bebelușilor și multe alte produse pentru îngrijire.