Pentru ochi

Machiajul ochilor este una din modalitățile prin care vă puteți pune în lumina potrivită ochii. De altfel, frumusețea unui chip concentrează toată atenția spre ochi. Cu un make-up potrivit veți putea adăuga un plus de culoare și de stil imaginii per total. De aceea, vă prezentăm o linie vastă de produse cosmetice – make-up pentru ochi.

Paletele de culori la categoria de farduri sunt pe placul vostru fie că vă doriți un machiaj simplu, de zi, fie unul mai complex și sofisticat, care să vă însoțească ținutele mai elegante de seară. Kiturile de acest gen sunt practice.

Nu doar culoarea aplicată poate pune în valoarea ochii, ci și tușul sau creionul folosit pentru contur. Cu aplicare ușoară, astfel de cosmetice, produse de make-up pentru ochi sunt necesare pentru orice trusă de machiaje. Uneori, conturul ochilor este mai seducător ca orice alt stil de make-up. Alegeți creionul potrivit, cu textura rezistentă, pentru întreaga zi.

Păstrăm aceeași regulă a calității în ceea ce privește gama de cosmetice make-up pentru ochi. Veți regăsi aici produse Flormar, Kallos, selecții ce mențin un raport optim calitate-preț. Vă veți îndrăgosti de paleta cromatică, dar și de prețurile prietenoase cu care venim. Astfel, veți putea alege toate cele dorite, la un preț de senzație.