Vopsea de păr Kallos Glow

Atunci când vă doriți o colorare a părului veți prefera cel mai probabil o nuanță plăcută, cât mai apropiată de cea naturală, un tip de vopsea care să ofere strălucire părului, nu doar culoare. Iar într-un raport optim calitate-preț descoperiți Kallos Glow. Gama aceasta de vopsele de păr aduce toate aceste dorințe, la pachet. Formulele sunt îmbogățite cu vitamina C și cheratină, care repară structura firului de păr, podoaba voastră capilară fiind sănătoasă și radiantă, în pofida faptului că trece prin tot procesul de colorare.

De la roșcat la șaten, diverse tonuri de blond, această gamă de vopsele de păr Kallos Glow acoperă o paletă largă de nuanțe. Și pentru că și bărbații își doresc adesea schimbări de look de efect, există câteva opțiuni și pentru ei. Vopsea de păr Kallos Glow sub formă de cremă este regăsită în stocul nostru.

Astfel de produse sunt profesionale, dar ușor de utilizat și acasă, păstrând regula privind modul de aplicare. Veți avea nevoie de oxidant, achiziționat separat.

În gama de cosmetice vopsele de păr Kallos Glow este unul din brandurile recomandate. Prețul este accesibil, nuanțele sunt interesante, culorile vii și rezistente pentru mult timp. Descoperiți noi culori pe care să le abordați.