Pentru unghii

Unghiile sunt cele mai îndemână accesorii pe care le poți purta. Orice femeie are, cu siguranță, prin trusa ei de beauty câteva produse pentru unghii, printre care și oje.

Dispunem de o gamă variată de produse pentru unghii, precum și lacuri colorate, calitative, strălucitoare, perfecte pentru orice zi, de la branduri de renume precum Kallos Cosmetics și Flormar. Dacă ești o fire îndrăzneață, nimic nu te va opri din a-ți picta fiecare unghie într-o nuanță diferită, pastelată. Acestea se vor completa perfect și practic vei aduce mâinilor tale curcubeul pe care abia aștepți să-l zărești după ploaie.

Dacă îți dorești un plus de strălucire, din gama de produse pentru unghii încearcă ojele Kallos High Gloss. Formula lor se usucă rapid și durează mult timp pe unghiile tale. Astfel, chiar și dacă ești pe fugă să ajungi la o întâlnire sub un cireș, ai timp berechet să te și machiezi și să îți faci și manichiură într-o nuanță ce va capta atenția celui drag.

Descoperă toată gama noastră de produse pentru îngrijirea unghiilor și creează-ți o nouă colecție de oje, potrivite pentru sezonul de primăvară-vară. Atenția acordată unghiilor te va răsplăti cu admirația celor din jur!