Plasturi, leucoplasturi, bandaje

Tuturor se întâmplă să se accidenteze, printre cele mai frecvente fiind accidentările casnice. Chiar dacă nu sunt situații grave, zgârieturile pot ustura destul de tare. Vor fi necesare plasturi sau leucoplasturi ori chiar bandaje. Astfel de produse fac parte din trusa de prim ajutor regăsită în orice casă!

Ne-am gândit că, din rațiuni practice, veți achiziționa tot ce vă este necesar acasă, de aici. Astfel, veți regăsi în vastul nostru portofoliu plasturi, leucoplasturi, bandaje ce trebuie să vă fie la îndemână. Acestea sunt de calitate și vor avea aderență foarte bună la piele, astfel încât să nu irosiți inutil mai mulți plasturi pentru o singură utilizare.

Comercializam unele dintre cele mai bune branduri de plasturi, leucoplasturi și bandaje. Veți regăsi aici inclusiv plasturi cu arnică sau acid salicilic, plasturi speciali pentru congestia nazală, pentru bătături, ochi și multe altele.

Aveți nevoie de plasturi și bandaje ca primă soluție de a menține o rană sub controlul bacteriilor, pentru a limita pe cât posibil infectarea și expunerea la factori externi. Dotați cutia de prim ajutor sau pur și simplu optați să aveți la îndemână astfel de produse, din pură precauție. Nu se știe niciodată cât de utile pot deveni astfel de produse!