Șervețele umede

Orice femeie are în geanta sa un arsenal de produse, de la cele de make-up, cărți, chei, umbrelă până la șervețele umede.

Șervețelele umede de altfel sunt indispensabile pentru oricine. Nu știi niciodată când ai nevoie de ele, fie că vrei să scoți o pată rapidă sau poate că vrei să te ștergi pe mâini.

Vara este și perioada insectelor, respectiv țânțarilor și căpușelor. Și pentru că este și perioada în care toată lumea merge la iarbă verde sau adoră plimbările de seară în aer liber, este nevoie de protecție împotriva insectelor.
Pentru a vă eficientiza timpul, venim cu o gamă largă de produse de igienă, respectiv șervețele umede. Șervețelele umede care oferă protecție împotriva țânțarilor și căpușelor nu ar trebui să vă lipsească din geantă. Sunt perfecte pentru perioadele călduroase, vă sunt la îndemână și vă oferă o protecție garantată. Nu conțin substanțe toxice, având ingrediente active 100% naturale.
Pot fi utilizate atât pentru adulți cât și pentru copii, iar durata de eficiență a acestor șervețele este de până la 8 ore. Astfel că nu mai aveți grija insectelor.

Vă mai oferim totodată și șervețele umede intime, demachiante, igienizante, cât și speciale pentru copii. Toate acestea sunt de calitate, cu ingrediente active, nu conțin alcool și au o acțiune delicată asupra pielii. Pentru mai multe detalii, intrați pe site.