Mâini

Îngrijirea mâinilor trebuie să fie un ritual de zi cu zi. Mai ales pentru că acestea sunt expuse la factori de mediu, la tot felul de produse pe care le utilizați zi de zi, există tendința ca pielea mâinilor să fie prematur îmbătrânită. Apar iritații locale, uscăciune de asemenea.

Bucurați-vă de mâini catifelate și preferați să alegeți în acest sens cosmeticele potrivite pentru îngrijirea pielii mâinilor. Din gama Pielor vă aducem la îndemână o varietate de creme de mâini. Au texturi delicate, fine, așa cum va fi și efectul lor pe pielea mâinilor. Au arome care vă cuceresc și astfel vă fac acest ritual de îngrijire unul mai plăcut.

Pentru momentele în care deja resimțiți efectele negative ale poluării sau simplei neîngrijiri la timp a pielii mâinilor preferați cremele calmante, cu extracte naturale. În gama noastră puteți găsi creme de gălbenele, precum și cele care concentrează vitamine de efect pentru piele – A și E.

Cu prețuri accesibile și varietate de produse, veți găsi aici și tipul de cremă compatibilă cu nevoile pielii voastre. Pentru mâini care cer să fie urmărite cu fiecare gest făcut. Îngrijirea pielii și în mod special a mâinilor nu a fost nicicând mai plăcută și eficientă!