Epilare

n sezonul cald, când se dă startul petrecerilor în aer liber sau anumitor evenimente importante, precum nunțile, nu mai aveți timp sau dispoziția necesară pentru a mai merge la un salon de beauty pentru epilare. În plus, fiind în plin sezon, cu siguranță nu găsiți un loc liber atunci când aveți nevoie. Așa că, noi vă oferim o alternativă rapidă și eficientă de epilare acasă.

Dispunem de o gamă vastă de cosmetice, produse potrivite pentru o epilare rapidă și nedureroasă. Avem mai multe tipuri de ceară de unică folosință cu aplicator, acestea fiind naturale, cu extract de mușețel, recomandate în special pentru primele epilări acasă, pentru o piele mai sensibilă. Puteți alege mai din mai multe culori, în funcție de preferințe.

Pentru o procedură completă, vă punem la dispoziție și încălzitoare pentru ceară, stripsuri pentru epilat, cât și uleiuri pentru după epilat. Produsele sunt calitative, fiind concepute pentru a calma pielea, evitând iritația locală după procedura de epilare.

Iar pentru persoanele care sunt în criză de timp, recomandăm crema epilatoare, iar în doar 5 minute veți scăpa de părul nedorit. Vă așteptăm în cadrul site-ului nostru cu produse cosmetice pentru epilare și prețuri de neratat!