Pastel lac de unghii

Curcubeu pe unghiile voastre! Am selectat pentru toate preferințele o paletă cromatică generoasă, marca Pastel. Puteți alege nuanțele îndrăznețe, cele de bază pentru manichiură simplă sau dimpotrivă, cele care sfidează regula modestiei, roșu aprins sau nuanțele de vișiniu închis.

Colorarea unghiilor nu a fost nicicând mai ușoară. Alegerea pe care o veți face din șirul acestor oje Pastel vă avantajează. Grație formulelor îmbunătățite de astfel de oje, veți avea parte de acoperire foarte bună, de culori vii și de rezistență.

Tot aici veți găsi și una dintre cele mai mari diversități de oje nude. Experimentați-le pe toate! Manichiura cu tonuri potolite de pastel este timeless, dar cine spune că aceasta trebuie să fie simplă și lipsită de farmec? Nuanțele pastel de lac de unghii, sidefate sau simple, tonurile diferite de bej, precum și pastelurile, sunt interesante și pot fi ușor de integrat la orice ținută.

În schimb, dacă preferați manichiura statement, cu tonurile roșiatice nu aveți cum să dați greș. Se spune despre roșul unghiilor că este o nuanță clasică la capitolul eleganță feminină. Încercați diverse nuanțe de roșu intens, potriviți aceste culori cu diversele ținute și faceți din manichiura voastră un motiv în plus pentru care unii vă admiră.