Kallos Love lac de unghii

Indiferent că își planifică concediul sau nu femeile vor avea mereu nevoie de mani/pedi perfecte. Poate nu sunteți fană a construcțiilor cu gel, fiindcă deja după o săptămână deranjează și nu este comod. Vă dor degetele, unghiile și mai mult, vă enervați mai mult decât să vă bucurați de ele. Dar tot trebuie să arate bine indiferent de anotimp, fiindcă până la urmă sunt și acestea niște accesorii. Oja tradițională vă scoate din acest impas de fiecare dată, iar cele de la Kallos sunt apreciate de publicul feminin nu numai pentru rezistența lor și uscarea rapidă, dar și pentru culorile pigmentate, inedite, la mare căutare, indiferent de sezon.

Pastelurile, nude-urile, dar și nuanțe clasice precum roșul, toate se găsesc la categoria de cosmetice pentru unghii Kallos Love Limited Edition. Tot aici puteți găsi chiar și lacuri pentru realizarea manichiurii French, clasică, dar mereu frumoasă.

Din gama de cosmetice pentru unghii ojele Kallos nu numai că protejează unghiile, dar culorile sunt strălucitoare, acoperirea este perfectă și de lungă durată. Optați pentru nuanțele din gama Limited Edition, dacă vă doriți mani/pedi colorate, vesele și la modă. Pentru cele mai îndrăznețe o variantă ar fi colorarea fiecărei unghii într-o nuanță diferită și cu siguranță veți atrage priviri admirative.