Demachiante

tiți care este secretul unui ten fără puncte negre și pete? O rutină zilnică de îngrijire corectă. După aplicarea de demachiante, loțiunea tonică este considerată ca fiind una dintre cele mai importante elemente pe care o femeie trebuie să le aibă. Tonicul este cel care va curăța în profunzime tenul, care scoate la suprafață toate impuritățile, deschide porii și care lasă pielea feței să respire așa cum trebuie. Un ten curățat zilnic, dar cu produsele potrivite, va străluci și va fi sănătos.
Gama noastră de produse cosmetice – demachiante vă încântă cu loțiuni tonice, apă micelară cât și dischete demachiante pentru o îngrijire corectă. Acestea sunt foarte delicate cu pielea și indiferent de tipologia de ten, fie uscat, sensibil sau gras, în cadrul magazinului nostru găsiți produse pentru nevoile pe care le aveți.

Aceste cosmetice vor fi aliatul perfect în rutina de îngrijire zilnică, fiind produse de înaltă calitate, dezvoltate prin strânsă colaborare cu specialiști în domeniu, astfel încât să fie blânde cu pielea tenului.

Obține o îngrijire și o curățare profundă a tenului cu produsele de make-up și cosmetice, demachiante din stocul nostru.