Balsam pentru păr

Părul este considerat unul dintre cele mai puternice simboluri de identitate personală, deci spune mai multe despre noi decât am putea crede. O podoabă capilară sănătoasă și strălucitoare poate scoate în evidență orice femeie, fiind un atuu important atunci când este în societate. Căderea părului poate avea efecte devastatoare asupra oricărei femei, implicit asupra bărbaților care pot duce la scăderea stimei de sine, anxietate și anumite frustrări.

De aceea, orice persoană trebuie să acorde o atenție deosebită atunci când vine vorba despre îngrijirea podoabei capilare, cât și ce produse utilizează în funcție de tipologia de păr pe care o are. Punem un accent deosebit atunci când vine vorba despre sănătatea părului, de aceea vă oferim o gamă foarte largă de produse în acest sens.
Gama de tipuri de balsam pentru păr este concepută special pentru o îngrijire completă a părului. Aveți opțiunea de a alege de la noi balsamul care vi se potrivește în funcție de tipul de păr. În plus, vă oferim și o gamă largă de produse profesionale.

Sunt produse bogate în vitamine și proteine, astfel încât vă oferă o îngrijire delicată a firului de păr, cu rezultate vizibile chiar de la primele utilizări.