Corp

Îți oferim tot ce ai nevoie pentru hidratarea și protejarea pielii. Vei găsi aici o multitudine de produse destinate pielii sensibile, uscate sau cu probleme. De asemenea completăm această gamă cu produse de protecție solară. Fie că e iarna la munte, fie primăvara  când ne schimbăm în haine subțiri, fie vara la mare, protecția solară trebuie să facă parte din rutina zilnică, astfel ne putem păstra pielea tânără.

Sprayurile de corp oferă o senzație de fresh când simțiți nevoia să vă împrospătați, iar diferitele creme anticelulitice, uleiurile de masaj și alifii vin în ajutorul dumneavoastră ca să vă ajute să vă simțiți bine în propria piele.

Pielea este cel mai mare organ. Trebuie să aveți grijă de aceasta, zi de zi, sezon după sezon. Există la fel de multe dispoziții, precum există faze prin care pielea trece. Uneori este prea uscată, iritată, alteori este fină și plăcută la atingere. Corectați și mai apoi întrețineți pielea. Produsele noastre din gama cosmeticelor de îngrijire a pielii și corpului sunt cu extracte naturale, din tătăneasă, gălbenele printre altele și pot asigura îngrijire de zi cu zi pentru pielea voastră.

Pentru hidratare sau masaj, pentru a calma pielea sensibilizată de înțepături de insecte sau de factorii de mediu, aici veți găsi produsele potrivite. Kallos și Pielor, două dintre cele mai populare branduri de cosmetice sunt selectate pentru a face parte din catalogul nostru.

Dacă pielea are tendința de a fi uscată, într-atât încât se ajunge la senzație de mâncărimi și de usturime, nu ezitați să faceți din hidratarea intensă un ritual zilnic. Indiferent de sezon aveți nevoie de o cremă grasă. Untul de corp cu arome diverse poate fi o alegere bună. Alegeți de asemenea aromele care să vă facă ziua mai plăcută, cu răsfăț pentru pielea voastră.

Formule variate de creme, inclusiv cele exfoliante, cosmetice pentru îngrijirea pielii le regăsiți la un click distanță.