Vopsea de păr Kallos Colors

Știm că femeile pun un accent deosebit pe look-ul și culoarea părului. Însă, mai știm că timpul este prea scurt de a mai ajunge atunci când își doresc și la un salon de înfrumusețare. De aceea, în criză de timp, pot apela cu încredere la vopsele de păr Kallos Colors.

Aceste vopsele de păr sunt pe bază de cremă, având în compoziție provitamine B5 și extracte de plante care oferă părului protecție, culoare naturală, strălucire și acoperire uniformă a firelor albe. Sunt practice și ușor de utilizat, având capacitatea de a păstra culoarea părului timp îndelungat.

În plus, avem o gamă foarte variată de culori, de unde puteți alege în funcție de preferințe și gusturi. Fie că este vorba despre un eveniment important la care trebuie să participați sau poate o relaxare în aer liber, look-ul va fi cel care vă va scoate în evidență de fiecare dată, pentru că el este cartea de vizită a unei persoane. Firele de păr alb vor dispărea complet cu aceste vopsele de păr și vă veți simți tânără în fiecare zi. Vizualizați gama completă de cosmetice și vopsele de păr și alegeți ceea ce vi se potrivește.