Pudre

Un pas extrem de important al finalizării make-up-ului creat este folosirea unor pudre. Fără aplicarea acesteia, în special dacă aveți tenul mixt sau gras, fondul de ten nu va rezista foarte mult pe față. La fel cum primerul vă oferă baza perfectă pe care să aplicați fondul de ten, crescându-i rezistența și protejându-vă tenul, la fel și pudra este ultimul pas pe care trebuie să îl faceți, dacă doriți să aveți un machiaj uniform și de durată.

La capitolul cosmetice – pudre, unei femei nu trebuie să îi lipsească cea fixatoare, cea de iluminare a pomeților, dar si cea de contouring. Pudra compactă este ideală de luat în poșetă pentru a vă retușa pe parcursul zilei zonele predispuse spre îngrășare precum zona T, bărbia sau zona liniilor de expresie din jurul gurii.

Veți regăsi la noi pudre calitative. În cazul contouring-ului, dacă aveți forma feței pătrată, ideal ar fi să duceți conturul în lungime, spre bărbie, pentru a atenua din liniile dure ale feței. Dacă, în schimb, aveți forma rotundă conturul trebuie făcut în așa fel încât să ascundă din marginile rotunjite și să creați linii ce vor oferi iluzia optică de chip sculptat. Indiferent de tipul tenului și de nuanța pielii, veți regăsi la noi pudre pentru orice preferință, pentru a realiza make-up-uri ca la salon.