Fonduri de ten

Rutina zilnică cu privire la curățarea tenului este importantă. Acest proces este necesar în fiecare zi, deoarece tenul este expus factorilor externi care îi pot dăuna. O hidratare intensă în urma curățării este necesară. Totuși, sunt anumite produse care trebuie aplicate pe ten atunci când părăsiți incinta casei. Alături de primer, cremă și altele, aveți nevoie și de alte cosmetice, precum fonduri de ten.

Acoperă diferite părți deranjante cum ar fi acneea și oferă un aspect mai plăcut, matifiat, dar are și rol de protecție pentru ten. Fiecare persoană are nevoie de o anumită nuanță pentru ca fondul de ten să fie potrivit cu tenul. Puteți descoperi în gama de cosmetice fonduri de ten de la diverse branduri, astfel încât fiecare persoană să poată găsi produsul potrivit pentru sine.

Fiecare fond de ten are descrierea alăturată și nuanța, pentru a fi mai ușor de ales culoarea potrivită. Acestea au o textură ușoară astfel încât să nu încarce inutil tenul. Au un grad mare de acoperire și rezistă pe toată durata zilei în aceeași formă. Conțin SPF, pentru a oferi protecție și împotriva razelor de soare. În funcție de preferințe și necesități puteți găsi în această gamă variante diverse.