Vopsea de păr Silky

Odată cu trecerea anilor și cu stresul acumulat, corpul are de suferit. Părul nu face excepție și apar astfel firele de păr albe. Uneori este firesc, când vârsta înaintată începe să iasă la iveală, dar din păcate sunt și cazuri în care părul alb apare chiar de la vârsta tinereții sau chiar adolescenței. Stresul este boala secolului, dar acest lucru nu ar trebui să afecteze calitatea vieții.

Vopselele noastre Silky asigură o bună acoperire a firelor albe. Indiferent de nuanța părului, avem în gamă vopsea de păr Silky de diverse culori și reflexii care pot fi aplicate foarte ușor de-a lungul firului de păr. Acestea au în compoziție amoniac și sunt permanente. După utilizare rezultatele vor fi vizibile și părul va părea mai plin de vitalitate. După utilizare părul capătă o strălucire aparte, deci rezultatele sunt vizibile din mai multe puncte de vedere.

Puteți apela la vopsele de păr Silky oricând simțiți nevoia de o schimbare. Pot fi varianta accesibilă la preț care să acopere în orice moment orice aspect deranjant cu privire la culoarea părului, precum firele albe. Alegeți calitate și utilitate, pentru orice moment. Acestea oferă o culoare intensă și rezistentă care vă poate acompania în fiecare zi. Orice schimbare este mai simplă cu vopselele Silky.