Îndepărtarea vopselei de păr

Vopsitul părului acasă nu trebuie să însemne un chin. De aceea, am selectat pentru cei interesați cosmetice care să vă ajute până la pasul final, cel de îndepărtare a vopselei de păr. Uitați de metodele clasice de ștergere a urmelor lăsate de vopsele, pe piele. Oricare ar fi acestea, agresează pielea sau sunt ineficiente și curăță parțial. Pe cât de mult vă doriți ca vopseaua utilizată să fie de calitate și să se șteargă foarte greu, pe atât de mult aveți nevoie ca atunci când ștergeți excesul de vopsea, de pe piele, aceasta să fie ușor de îndepărtat.

La gama de cosmetice pentru îndepărtarea vopselei de păr veți găsi variante de la Kallos și Silky, produse profesionale, dar ușor de utilizat acasă. Silky aduce salvarea în ceea ce privește îndepărtarea de pe păr a unei vopsele care nu vă place. Fără să fie necesar să vă decolorați, optați pentru corecția de culoare.

Cosmeticele pentru îndepărtarea vopselei de păr sunt ușor de utilizat, în tub practic. De asemenea, nu lipsesc instrucțiunile, pentru ca fiecare utilizare să fie facilă. Descoperiți produsele noastre și creați-vă acasă arsenalul de cosmetice necesare pentru a vă împrospăta look-ul cu reaplicare de vopsea pe păr, atunci când este nevoie.