Produse pentru îngrijirea părului

Podoaba capilară are deseori de suferit din cauza schimbărilor de temperatură și astfel părul își pierde din vitalitate. Acesta începe să capete un aspect uscat și vârfurile încep să se despice. Deseori balsamul și șamponul nu sunt suficiente pentru o hidratare completă, astfel încât sunt necesare și alte produse care vin ca un plus de vitamine și minerale pentru acesta.

Puteți găsi cosmetice pentru păr, produse pentru îngrijirea părului, diverse tratamente sau spray-uri care să ofere vitalitate părului. Fiecare produs poate îndeplini un anumit rol în funcție de problema pe care o aveți. Avem chiar și capsule pentru serii de tratament atât antimătreață, cât și pentru revitalizare, întărire sau regenerare. Pentru a menține rezultatele după tratament puteți opta pentru spray-urile cu loțiuni hrănitoare ce pot fi utilizate în fiecare zi. Toate aceste elemente esențiale ajută la menținerea unui păr sănătos, pe toată durata anului.

Chiar și pentru perioadele în care soarele este foarte puternic, părul poate fi protejat cu ajutorul spray-ului pentru protecție solară care acționează ca un scut de soare, evitând astfel arderea părului.

Toate aceste produse cosmetice pentru îngrijirea părului sunt din gama Kallos, Silky, Londa, Bioblas, printre altele. Alegeți în funcție de necesități pentru rezultate cu adevărat vizibile.