Îngrijire copii

Copilăria este perioada în care energia este debordantă și copiii sunt atrași de orice este nou. Cei mici au nevoie de nutrienți, vitamine și minerale pentru a avea parte de o creștere optimă, însă uneori organismul nu le asimilează. Pentru a le suplimenta aportul de aceste substanțe pe care le iau din alimentație, copiii au nevoie de tablete special create pentru ei.

În materie de produse îngrijire copii, fiecare părinte știe ce suplimente îi sunt necesare copilului și poate alege din această categorie tabletele masticabile potrivite. Tabletele cu multivitamine conțin un complex de vitamine esențiale care fortifică imunitatea și susțin buna funcționare a organismului.

Alături de acestea puteți găsi și geluri de duș pentru cei mici create special, din gama Pielor. Acestea au extract de eucalipt și sunt create după o formulă specială, astfel încât să nu agreseze pielea fină a celor mici. Pentru un grad mai mare de răsfăț puteți opta și pentru balsamul de păr sau șamponul cu mușețel care calmează și relaxează. Chiar și șervețele umede utilizate trebuie să fie create special pentru cei mici, deoarece pielea lor are nevoie de o atenție deosebită. Acestea le puteți găsi în categoria de îngrijire copii.