Farduri

Femeile nu au nevoie de foarte multe pentru a-și face un make-up senzațional. Un ruj frumos, puține farduri aplicate pe pleoape, un rimel ce le va scoate ochii în evidență și sunt gata de plecare. Fardurile compacte, cu pigmenți colorați diferit, mate sau strălucitoare, nu vor lipsi vreodată din geanta unei femei. Cu câteva aplicări cu ajutorul pensulei, blending suficient, culorile potrivite, o femeie poate realiza un make-up frumos al ochilor cu doar 3 nuanțe.

Fardurile trebuie alese în funcție de culoarea naturală a pielii, deci dacă aveți un ten ce tinde spre alb, cu siguranță nu vi se vor potrivi nuanțe puternice precum movul sau verdele, ce vă fac să pareți palide, iar maro-urile pot îmbătrâni.

Pleoapa superioară se evidențiază cu cea mai deschisă culoare de farduri, de preferat cu cele ce sunt și puțin strălucitoare pentru a ilumina acea zonă. În pliu se va folosi nuanța medie, iar pe restul pleoapei nuanța cea mai închisă dacă se merge pe un smokey. Sau, pentru un machiaj de zi, se va folosi în colțul exterior al ochilor nuanța cea mai închisă, la mijloc nuanța de legătură, iar în colțul interior fardul cel mai deschis cu sclipici.

Veți regăsi la noi o varietate de farduri calitative, rezistente și pigmentate, atât pentru ochi, cât și pentru conturul feței.