Soluții dezinfectante

Soluțiile dezinfectante, deși utilizate și până acum, în contextul actual în care ne aflăm au devenit mult mai căutate. Nimeni nu prea mai iese din casă fără un dezinfectant în buzunar. O bună idee ar fi ca la intrarea în casa să ai unul la îndemână sau o sticlă de alcool sanitar și o lavetă, pentru a-ți dezinfecta rapid mâinile și obiectele atinse. Alcoolul sanitar este o opțiune accesibilă oricui ca preț, iar datorită concentrației de 70% distruge bacteriile eficient.

Pe lângă alcoolul sanitar în categoria noastră de soluții dezinfectante sunt chiar și soluții hidroalcoolice pentru mâini de la SeptiClean. Acționează în 30 de secunde și nu necesită clătire.

Pentru că accidentele se mai întâmplă, mai ales în cazul celor mici, noi dispunem de soluții dezinfectante, antiseptice locale chiar și cu efecte de calmare a pruritului. Apa oxigenată trebuie să facă parte din arsenalul oricărei case. Cea de la Vitalia Pharma are o concentrație de 3% și acționează prin eliberarea efervescentă a oxigenului într-o plagă, antrenând impuritățile către suprafață. Peroxidul de hidrogen are o acțiune hemostatică ușoară, ajutând la regenerarea mai rapidă a țesuturilor.

Regăsești în cadrul magazinului nostru o gamă variată de soluții dezinfectante, potrivite atât pentru adulți cât și pentru copii.