Produse intime

Din nevoia de a alege produsele potrivite pentru îngrijirea corporală veți găsi aici varietatea care să vă mulțumească.
Am creat o cale mai facilă pentru achiziția acestor tipuri de produse. O nișă aparte, ce ține de un subiect delicat, însă de o necesitate absolută în viața fiecăruia. Nu va mai trebui să comandați prin farmacii sau să căutați în diferite locuri produse intime, ci le veți găsi pe toate în același loc!

Prezervative. O selecție de prezervative de la branduri de renume – Durex, My Size sau Vitalis Premium – fac parte din portofoliul de produse intime aici. Pot fi comandate în stocul dorit, în set, la prețuri dintre cele mai accesibile.

Teste. De ovulatie sau de sarcină, două dintre cele mai căutate tipuri de teste sunt aici! Când știi ce se întâmplă cu corpul tău, este mai ușor să gestionezi perioadele pe care le întâmpini. Testează-te rapid și eficient, acasă!

Produse de igienă intimă. Trebuie să ne simțim fresh toată ziua, așadar produsele de igienă intimă sunt ideale. O varietate de astfel de produse vă este adusă la îndemână. Șervețele, geluri, produse feminine sunt toate ușor de comandat și disponibile imediat.
Din grijă pentru corpul tău, alege produsele intime de calitate!