Pretty by Flormar lac de unghii

Orice femeie are, cu siguranță, în arsenalul ei de beauty câteva ustensile pentru îngrijirea unghiilor, dar și câteva oje care să o scoată rapid dintr-o urgență beauty. Fiecare femeie trebuie să aibă cel puțin 5 nuanțe de oje disponibile pentru urgențe, manichiură rapidă facută acasă. Asta pentru că își vor dori să le asorteze cu rochiile pe care le are.

Veți găsi în catalogul nostru la categoria de produse pentru unghii, lac de unghii Pretty by Flormar într-o paletă cromatică diversă. Culorile sunt intense, strălucitoare, iar acoperirea este perfectă de fiecare dată, rezistentă și de lungă durată.

Formula cu uscare rapidă vă va fi de folos în special dacă vă grăbiți să aveți o manichiură perfectă. De asemenea, pentru cele ce nu sunt fane al finish-ului sclipitor, se regăsesc chiar și nuanțe variate de lac de unghii mat, oferind unghiilor o textură catifelată, netedă și un aspect interesant al manichiurii.

Manichiura realizată rapid și eficient acasă este de multe ori o necesitate pentru orice femeie. Când are produsele potrivite și de calitate, va face din colorarea unghiilor o plăcere. Iar timpul dedicat acestui scop este unul optimizat, grație ojelor cu uscare rapidă.