Produse de modelare

Nu oricine își permite să meargă zilnic la salon pentru a-și stiliza și aranja părul. Asta pentru că unii dintre noi chiar avem un păr încăpățânat, iar aspectul acela de bed head apare și pe parcursul zilei, nu numai dimineața când ne trezim. Așa că în mod evident avem nevoie de produse cu care să-l îmblânzim acasă, la fel de profi precum cele utilizate de stiliști.

Veți regăsi la noi la categoria de cosmetice pentru păr produse de modelare profesionale de la branduri precum Kallos, Silky Londa sau Wella Professionals. Șuvițele voastre vor fi strălucitoare, așezate mereu perfect și vor sta mereu la locul lor cu aceste produse de modelare a părului.

Chiar dacă aveți părul creț și rebel sau fin și lipsit de volum, există câte o soluție pentru orice problemă de stilizare. Coafura voastră va fi mereu perfectă și rezistentă cu o ceară de păr Kallos sau poate pentru un efect și mai îndelungat, veți alege crema fiber gum. Dacă nu vă doriți strălucire excesivă, atunci pasta modelatoare pentru aspect mat cu fixare flexibilă de la Londa este cea potrivită vouă.

Indiferent de produsul de stilizare folosit, ideal ar fi să alegeți și un spray de setare pentru un plus de volum, flexibilitate și rezistență. Veți regăsi în catalogul nostru variantele potrivite pentru fiecare tip de păr.