Produse pentru decolorare

Orice femeie își dorește ca măcar o dată în viață să aibă parte de o schimbare de look cu adevărat vizibilă, care să aducă niște cuvinte de apreciere din partea celor din jur. Indiferent de vârstă, culoarea părului poate fi schimbată, aceasta fiind una dintre schimbările cele mai vizibile pe care cineva le poate face în cel mai scurt timp. Culoarea părului poate schimba chiar și fizionomia, pentru că unele culori fac persoana în cauză să pară mai tânără sau mai matură.

Totuși, pentru ca o culoare să arate cu adevărat bine pe păr și rezultatul să fie cel așteptat este nevoie de o decolorare înainte. Produse cosmetice pentru păr, praf de decolorare puteți găsi aici. Aceste prafuri pentru decolorare sunt de diverse tipuri și de la branduri precum Wella, Kallos, Silky, astfel încât fiecare client să aleagă varianta care se pliază pe necesitățile sale cel mai bine.

O decolorare cu pudră poate deschide părul cu până la șapte nuanțe, ceea ce permite aplicarea vopselei pe un păr pregătit exact așa cum trebuie. Unele tipuri de praf pentru decolorare pot fi utilizate pentru părul natural sau chiar vopsit înainte.

Alegeți din gamă varianta optimă pentru a avea parte de o decolorare completă, care să nu dăuneze părului atât de mult.