Vopsea pentru față sau corp

Machiajul de tip prostetic este o altfel de abordare, este despre artă într-o altă formă. După cum bine știm, make-up-u poate transforma radical un chip. Ei bine, în lumea artei, în teatru acest tip de machiaj este necesar, o transpunere a unui actor în pielea unui personaj. Pentru astfel de roluri produsele de cosmetică folosite vor fi responsabile de calitatea efectelor.

Pentru toți acei artiști care experimentează culorile pe piele și corp prezentăm linia de tipuri de vopsea pentru față sau corp. Sclipici, pudre strălucitoare fac parte din această categorie de produse. Vă oferim atât nuanțe individuale, cât și kituri, culori de tip vopsea pentru față sau corp în set, paletă mixtă pentru machiaje prostetice.

Transformați radical un chip într-un personaj și creați efecte speciale așa cum cere lumea spectacolului. Adevăratul talent al unui make-up artist constă în efectele create. Fie că vorbim despre un stil contemporan sau futurist, despre acte artistice, despre roluri, scenete de Halloween sau despre orice ocazie în care aveți nevoie de un make-up diferit gama noastră de cosmetice, de tipuri de vopsea pentru față sau corp este ideală pentru a fi aleasă.

Veți descoperi texturi plăcute, culori intense și rezistente și produse diverse pentru contur și definire.