Biberoane, tetine, suzete

Bebelușii sunt acele ființe delicate și inocente care au nevoie de toată iubirea și protecția părinților pentru a crește armonios. Corpul lor delicat are nevoie de produse pe măsură, care să nu le creeze în nici un fel probleme de sănătate sau iritații. În gama noastră de produse pentru copii puteți găsi toate cele necesare când vine vorba de biberoane, tetine și suzete.

Mărimile produselor variază, la fel și designul, astfel încât fiecare părinte să comande variantele care se pliază cel mai bine pe necesitățile copilului său. Biberoanele simple sunt potrivite pentru primele luni când cel mic nu poate susține singur sticla. Pentru următoarele luni, biberoanele cu mâner sunt utile pentru că cel mic se poate hrăni singur cu lapte.

La fiecare biberon, tetina trebuie schimbată o dată la câteva săptămâni pentru că se deformează și își pierde din utilitate. Noi dispunem de seturi de tetine de diverse forme, pe care le puteți comanda și alegeți în funcție de cele acceptate de cel mic. Alături de acestea avem disponibile și suzete diferențiate în funcție de vârsta celui mic. De la 0 la 6 luni este disponibilă o variantă, de la 6 luni a doua variantă și mai apoi de la 12 luni în sus. Fiecare produs este special creat pentru cei mici și oferă siguranță.