Șampon nuanțator fără amoniac Multi Effect

Femeile adoră să își schimbe culoarea părului și să se simtă mereu frumoase. Problema cu care se confruntă deseori este arderea părului din cauza vopselelor care conțin amoniac. Odată vopsit cu aceste vopsele, părul va arăta degradat, uscat și fără strălucire. Ce ar fi să optați pentru șampoanele nuanțatoare? Cu siguranță vă plac schimbările, dar fără ca acestea să aducă prea multe consecințe.

Venim cu o gamă largă de produse respectiv vopsele păr, cosmetice, șampon nuanțator multi effect, ce nu conțin amoniac și oxidant. Astfel că vă puteți schimba culoarea părului ori de câte ori doriți, fără a fi afectat în vreun fel.

Un șampon nuanțator este simplu de aplicat, protejează și hidratează părul prin complexul de vitamine pe care îl are, oferind o culoare puternică și rezistență de la 4 până la 8 spălări. Puteți alege dintr-o gamă variată de culori și nuanțe dintre cele mai frumoase și inedite.

Indiferent de anotimp, podoaba capilară va arăta perfect de fiecare dată. Pentru că ne dorim să vă oferim calitate și diversitate, nu ezitați să descoperiți gama de cosmetice, vopsele de păr și șampon nuanțator multi effect.