Spume de păr

Nu oricine are norocul de a avea un păr cu volum, de aceea trebuie să recurgă la anumite trucuri pentru a-l obține. Fixativul și spuma sunt unele dintre cele mai folosite produse pentru păr, iar cu ajutorul ustensilelor necesare, oricine își poate crea o coafură cu volum, rezistentă și care va întoarce capete.

În acest sens, puteți găsi aici la cosmetice pentru păr, spume de păr care să vă ajute. Pentru persoanele ce au părul fin, dificil de stilizat din cauza lipsei de forță, spuma Impressive Volume Londa poate fi soluția pe care o căutau. Aplicată pe părul umed, spuma hidratează intensiv, oferă volumul necesar și strălucire.

Pentru persoanele crețe care își doresc să îmblânzească firele rebele, dar fără a încărca excesiv părul, atunci spume de păr cu fixare flexibilă Enhance It Londa sunt ideale. Oferă fixare buclelor timp de 24 h, protecție termică și este ușor de îndepărtat prin pieptănare. Buclele își vor păstra flexibilitatea, mișcându-se natural, la fel de strălucitoare și pline de vitalitate. Iar pentru zilele de distracție îndelungată în cadrul unor evenimente importante, aveți nevoie de o spumă ultra strong, pentru o rezistență îndelungată a coafurii. Veți regăsi la noi diverse variante, de la Kallos, Silky, Londa sau Blues. Sunt potrivite pentru toate tipurile de păr, iar coafura va rezista indiferent de câte ore dansați.