Vopsea de păr semi-permanantă Metallum

Atunci când vă doriți o schimbare de look, în tendințe, accentele metalice sunt o alegere excelentă. Nuanța este una atractivă și cu greu trece neobservată.
Am selectat pentru doritoare tipuri de vopsea de păr Metallum effect. Acestea sunt semi permanente, ceea ce înseamnă că nuanța nu va avea efect permanent asupra culorii părului.
Vopseaua de păr semipermanentă se va șterge de pe păr, în timp, astfel încât puteți reveni la culoarea naturală sau puteți încerca alte tonuri atunci când vă doriți. Nivelul de amoniac din compoziția acestui tip de vopsea de păr este în cantitate redusă, de altfel o alegere excelentă pentru cele care își doresc colorarea părului pe termen scurt.
În gama noastră de vopsea de păr semipermanentă Metallum veți descoperi disponibile tonuri ce țin pasul cu vremurile moderne, accente cu care să vă creați un efect cromatic deosebit în păr.
Vopselele de păr Metallum sunt de calitate, produse profesionale, însă pot fi alese și de către cele care își doresc să obțină acasă colorarea părului ca la salon. În acest sens vor găsi în e-shop-ul nostru catalog vast de opțiuni. Ce culoare vi se potrivește?