Webshopul Pentru Corpul Tau, a luat naștere în 2014 din dorința de a oferi clienților noștri produse originale, de calitate, pentru îngrijirea personală și nu numai.

Am vrut să oferim o experiență plăcută tuturor care ne vizitează magazinul virtual și totodată să schimbăm conceptul de cumpărături online. Nu ne-am concentrat doar pe o anume nișă de cosmetice, ci vrem să oferim clienților noștri produse pentru toți membrii familiei.

In webshopul Pentru Corpul Tau se pot găsi tot tipul de cosmetice și produse de care este nevoie la un moment dat în orice cămin. De la secțiunea beauty, la mici bijuterii, antiinsecte, ceaiuri, produse intime, produse de igienă, produse pentru copii, suplimente nutritive, produse tehnico-medicale, echipamente de lucru și protecție, suplimente naturiste și chiar marochinărie, ne dorim să oferim satisfacție oricărui client.

Avem convingerea că ne diferențiem pe piața magazinelor online din această ramură, tocmai prin diversitatea produselor expuse și respectul față de client, prin calitatea oamenilor care formează echipa Pentru Corpul Tau, prin transparență, promptitudine și onestitate.

Totul pentru corpul tău și pentru cei dragi ție, într-un singur loc. Elegant și îngrijit ambalat, până la cel mai mic detaliu. Cu noi economisiți timp și bani.

Părerea unei cliente:

“Pe lângă o gamă care cuprinde toate cosmeticele la care te-ai putea gândi, webshop-ul Pentru corpul tău, mai oferă diverse suplimente nutritive și ceaiuri, produse intime, produse de igienă dar și cele special concepute pentru copii. Tot aici găsiți și antiinsecte, mănuși din piele special pentru condus sau pentru bicicliști, precum și mănuși din piele căptușite care să vă protejeze mâinile de gerul aprig.

Comanda ajunge rapid la tine, foarte atent și îngrijit ambalată. Produsele lichide cu capacele fixate cu bandă scotch, astfel că nu veți avea neplăcerea să primiți un gel de duș scurs sau vreo cremă risipită. Produsele cu ambalaj de sticlă sunt așezate la mijloc și dacă rămâne spațiu, acesta este completat cu folie. Așadar veți primi un colet etanș, în care produsele călătoresc în siguranță.

Un alt detaliu foarte important este valabilitatea produselor. Toate produsele comandate de mine sunt…..”proaspete”!!”