Antiinsecte

În sezonul cald este timpul potrivit să faceți stocul complet pentru produsele de îngrijire piele, cele de protecție anti insecte. Spray-uri, șervețele sau plasturi sunt regăsite în stocul nostru la un click distanță.

Nu lăsați înțepăturile de insecte să vă strice concediul, relaxarea și nopțile liniștite. Ceea ce poate părea o banală înțepătură se poate transforma în iritație locală, în reacție alergică de asemenea. Nu doar că sunt inestetice, însă astfel de mușcături cauzate de insecte și în mod special de țânțari pot fi constant deranjante.

Știți sigur că aveți nevoie de produse anti insecte când pielea se înroșește, apare umflătura și persistă o mâncărime constantă după ce ați fost înțepați local de o insectă. Achiziționați produsul dorit, care vă permite să fiți cât mai practici. În gama noastră de cosmetice și produse de îngrijirea pielii veți regăsi inclusiv brățară cu citronella, emulsii sau plasturi.

Spray-urile au ingrediente active și vor ține loc de prevenție mai întâi de toate. Utilizați-le conform instrucțiunilor notate pe ambalaj, pentru a vă feri de țânțari și căpușe mai ales.

Produsele sunt eficiente și au la bază ingrediente 100% naturale, astfel încât pot fi folosite și pentru copii. Aplicați preventiv și veți uita de coșmarul din serile de vară când sunteți victimă sigură în aria insectelor.