Emulsie oxidantă

Foarte multe femei aleg să se vopsească acasă, în special dacă deja au experiență, știu ce nuanță li se potrivește cel mai bine și ce emulsie oxidantă au nevoie pentru a obține culoarea perfectă. Colorarea părului acasă aduce cu sine și economie financiară, dar și de timp, în special dacă sunteți mamici și chiar nu aveți când să ajungeți la un salon.

De multe ori femeile realizează că nuanța obținută nu este cea de pe ambalaj. De ce? Fiindcă fie nuanța părului lor înainte de vopsire era mai închisă, fie era asemănătoare cu cea de pe ambalaj, iar rezultatul nu a fost cel așteptat. De aceea, o emulsie oxidantă, aleasă corect, poate rezolva această problemă.

O emulsie oxidantă vine în diferite concentrații cum ar fi 3%, 6%, 9% sau 12%. Desigur, se găsesc și variante sub 3% pentru o decolorare subtilă, iar aceste concentrații sunt ideale pentru părul fin și moale. Pentru părul normal este indicat de folosit concentrații de până la 9%, varianta cea mai puternică fiind indicată pentru părul aspru și cu fire groase.

Veți regăsi la categoria noastră de cosmetice pentru păr emulsie oxidantă de la Londa Professional, Welloxon Perfect Wella Professional, Silky și Kallos. În combinație cu vopseaua de păr, emulsia oxidantă vă ajută să obțineți un amestec omogen, o consistență cremoasă. Culoarea părului va fi mereu perfectă, părul protejat și strălucitor.