Mască păr

Părul nostru este afectat zilnic de factori nocivi externi, dar și interni. Și asta pe tot parcursul anului, vara fiind în special afectat de soare și apă, iar iarna de ger. Ca să nu mai vorbim despre apa dură de la robinet, calcarul afectând în profunzime atât scalpul, cât și structura firului de păr. Iar alimentația haotică, lipsită de nutrienți, vitamine și minerale esențiale organismului, vor aduce negreșit modificări asupra strălucirii, vitalității și rezistenței părului și căderea sa va fi accentuată.

De aceea, este important ca în rutina voastră de îngrijire să implementați câteva produse, cel puțin de două ori pe săptămână, pentru a vă proteja părul și a-i oferi suplețe.

În categoria noastră de cosmetice pentru păr, masca păr este cea care cu siguranță nu trebuie să lipsească din ritualul vostru de beauty. O veți alege în funcție de problemele cu care vă confruntați, dacă aveți părul uscat și fragil, se îngrașă repede sau părul este vopsit și vă doriți să mențineți culoarea mai mult timp.

Veți regăsi în catalogul nostru numeroase măști de păr profesionale de la branduri precum Londa, Pielor, Kallos sau Silky. Părul vostru va fi din nou mătăsos, sănătos, ușor de descâlcit, hidratat și hrănit în profunzime.