Lovely lac de unghii

Unghiile noastre sunt zilnic afectate de diverși factori precum detergenți și produse de curățenie agresive. Poate lucrați la un job unde vă folosiți des mâinile sau poate că suferiți de anumite carențe de vitamine și minerale, iar unghiile voastre sunt fragile, rupându-se extrem de repede. Vă este greu să mențineți o manichiură fără un strat de protecție cum ar fi cel oferit de un lac de unghii.

Vă chinuiți o lună să vă lăsați unghiile libere, să crească natural, însă când vă așteptați mai puțin ați agățat una și s-a rupt, iar acum trebuie să le piliți pe toate. Pentru a evita astfel de situații, în special dacă știți că structura unghiilor voastre este moale și sunt casante, lacul de unghii este un must-have în arsenalul vostru de beauty.

În categoria noastră de produse pentru unghii, veți regăsi lac de unghii Lovely într-o paletă cromatică variată. Dacă vă plac nuanțele cu adevărat intense, un lac de unghii Lovely Gloss Like Gel este varianta ideală. Înainte de a-l folosi este recomandată aplicarea unui strat de bază subțire pe patul unghial, după care aplicarea a 2 straturi din acest lac. Are o formulă revoluționară, fiindcă imită vopselele de heliu. Compoziția sa asigură o pigmentație intensă și densă. Regăsiți în această colecție o varietate de nuanțe trendy.