Diverse

Oricărei femei îi place să se machieze, chiar de aplică doar o simplă mascara și un ruj. Dar, pentru crearea unui machiaj care să reziste, în special pe timp de vară, este nevoie de a urma anumiți pași. Primerul este extrem de important dacă vă doriți ca fondul de ten să reziste cât mai mult pe față. De asemenea și acesta trebuie ales în funcție de tenul pe care îl aveți. Dacă este uleios, în principal pe zona T, aveți nevoie de un primer matifiant sau hidratant care nu conține uleiuri.

Dacă este uscat, veți avea nevoie de un primer hidratant pentru a preveni apariția liniilor formate de ridurile de expresie. Puteți încerca baza noastră de machiaj Lovely dewy primer de tip spray. Acesta hidratează pielea, îi oferă strălucire și crește durabilitatea machiajului. Formula sa face ca fiecare make-up să pară fresh timp de multe ore. Acesta are extract de mango si papaya în compoziție și apă de nucă de cocos. Veți radia de fiecare dată când îl folosiți. Îl puteți utiliza chiar și în timpul zilei pentru a reîmprospăta machiajul.

Dacă doriți un aspect sunkissed al make-up-ului folosiți unul din iluminatoarele noastre lichide în combinație cu fondul de ten. Obțineți make-up-ul perfect, de fiecare dată, cu produsele noastre calitative.