Vopsea de păr Loncolor Trendy

Vă plac schimbările de look permanente, dar nu aveți timpul necesar să mergeți la un salon de hair and beauty? Atunci puteți alege din gama vopsea păr pe cele Loncolor Trendy semipermanente care vă permit o schimbare de look de câte ori doriți. Sunt ușor de utilizat și nu aveți nevoie de un profesionist în domeniu.

O vopsea de păr Loncolor Trendy nuanțează părul în culori vii și strălucitoare, este simplu și rapid de aplicat și rezistă până la 6 spălări. Este blândă cu firul de păr, nu îl degradează, ci oferă o strălucire naturală și radiantă, plină de vitalitate.

Conținutul de ulei extras din planta exotică Limnanthes Alba contribuie la intensificarea aspectului sănătos al părului după aplicare. Vă punem la dispoziție o varietate de nuanțe de unde puteți alege în funcție de schimbarea pe care vă doriți să o faceți. Culorile radiante ale părului nu se vor demoda niciodată, pentru că vă scot în evidență într-un mod elegant și plăcut.

Această vopsea de păr Loncolor Trendy este calitativă și accesibilă la preț, astfel că vă puteți schimba culoarea părului ori de câte ori doriți. Vizualizați gama completă de produse și alegeți ceea ce vi se potrivește.