Față

Pentru ca o femeie să aibă un ten hidratat, curat și strălucitor, are nevoie de o rutină zilnică. Însă are nevoie de produse special concepute, în funcție de tipologia de ten pe care o are.
Din rutina zilnică de îngrijire a pielii – față nu va lipsi un demachiant, o cremă de zi și de noapte, cât și o mască de față hidratantă. Puteți găsi în cadrul site-ului nostru o gamă variată de cosmetice pentru îngrijirea pielii.

Dacă vă luptați cu acneea, vă recomandăm un gel antiacneic cu extract de busuioc care are acțiune antimicrobiană, acționând asupra bacteriilor care favorizează apariția coșurilor, cât și a punctelor negre. În plus, gelul are efect antiinflamator și este recomandat pentru un ten gras și acneic.

Dacă vă doriți o curățare în profunzime, puteți opta pentru un demachiant de față 3 în 1 marca Pielor, care îndepărtează impuritățile acumulate după o zi. Îl puteți utiliza zilnic în rutina de îngrijire.

Și pentru că nu trebuie să lipsească cremele de față, le puteți alege cele de zi sau de noapte, în funcție de preferințe. Pentru o îngrijire totală, optați și pentru o mască de față Pielor, îmbogățită cu acid hialuronic și colagen, pentru o hidratare în profunzime a tenului. În plus, are efect de iluminare și prospețime.